Lifting Δοντιών σε 1 Ραντεβού

Lifting δοντιών. Το απόλυτα φυσικό χαμόγελο ή το απόλυτα ολόλευκο φυσικό χαμόγελο;

Δείτε απευθείας τις 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για το lifting δοντιών.

Γιατί να κάνεις Lifting Δοντιών;

Οι άνθρωποι είναι φοβικοί στην προσέγγισή τους στον οδοντίατρο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην κάνουν το 6μηνιαίο check up, να έχουν προβλήματα στα ούλα και στα δόντια, κακή εμφάνιση δοντιών και πολλάκις κακοσμία.

Οι κληρονομικοί δε παράγοντες, όπως τάση για στρεβλοδοντία, αραιοδοντία ή ελλείψεις δοντιών είναι ένας επιπλέον λόγος για να μην αισθάνεται άνετα αυτός ο οποίος έχει τέτοιο χαμόγελο.

Το να μην αισθάνεται λοιπόν κάποιος καλά με το στόμα του και το χαμόγελό του, είναι αυτομάτως μια διαδικασία που τον βάζει σε άμυνα και κακή επικοινωνία. Xαλάει την ψυχολογία του, χάνει την αυτοπεποίθηση του.

Σε στατιστικές αμερικάνικες αναφέρονται ότι οι άνθρωποι που χαμογελούν είναι  πραγματικά ευχαριστημένοι από τον εαυτό τους , φιλικοί και χαλαροί στην επικοινωνία τους με τον άλλο.

Αυτή η κατηγορία ανθρώπων έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα και στην προσέγγιση του άλλου φύλου.

Η προσφορά της αισθητικής οδοντιατρικής όχι μόνο στον χώρο της θεραπείας, αλλά κυρίως στον χώρο της αλλαγής της εμφάνισης του στόματος, είναι κάτι που πραγματικά αλλάζει επί το βέλτιστο τη ζωή κάποιου.

Αισθητική Οδοντιατρική & Lifting Δοντιών

Η αισθητική οδοντιατρική είναι μια τέχνη, όπου ο καλλιτέχνης οδοντίατρος θα «σμιλεύσει ένα στόμα». Η αρχιτεκτονική σαν επιστήμη με πολύ γεωμετρία δεν είναι μόνο γύρω μας , είναι και πάνω μας.

Το σώμα στο σύνολό του έχει την δική του αρχιτεκτονική. Το στόμα και το χαμόγελο έχει επίσης την δική του αρχιτεκτονική.

Ο οδοντίατρος που ασκεί την αισθητική διορθώνει αυτή την αρχιτεκτονική έτσι ώστε να γίνει ένα λευκό υγιές αρμονικό χαμόγελο.

Επειδή λοιπόν είναι και τέχνη η αισθητική οδοντιατρική, αυτός που παρεμβαίνει στο χαμόγελό του θεραπεύεται γιατί μπορεί να αλλάξει το χρώμα των δοντιών του μόνιμα ή παροδικά σε όποιο λευκό θέλει χωρίς πόνο και σε ελάχιστο χρόνο.

Έτσι, ενώ αισθανόταν «κόμπλεξ» για το κακό χρώμα των δοντιών του και δεν μπορούσε να χαμογελάσει αυθόρμητα, τώρα έχει ψυχολογικά θεραπευτεί. Αισθάνεται καλά με τον εαυτό του.

Υγιές αλλά και όμορφο χαμόγελο

Είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις ασθενών που αναφέρουν ότι αισθάνονται άσχημα με το χαμόγελό τους και γι’ αυτό όταν χαμογελούν το κρύβουν με το χέρι τους.

Αυτό κυρίως είναι σε ασθενείς με φλεγμονές ούλων, τερηδόνα και εξαγωγές δοντιών, σε ασθενείς με ελλείψεις δοντιών, με αραιά δόντια ή στραβά, σε χαμόγελο που τα ούλα υπερκαλύπτουν τα δόντια ή με δόντια δυσχρωματικά.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι μόνον η θεραπεία της αποκατάστασης του στόματος στο υγιές , αλλά είναι και η αλλαγή επί το ωραιότερο που μπορεί να κάνει η αισθητική οδοντιατρική και να ανακουφίσει ψυχολογικά τον ασθενή κάνοντάς τον να αισθάνεται ωραιότερος.

Η τεχνική του lifting δοντιών με όψεις ρητίνης όπου σε δύο ώρες ο ασθενής μπορεί να έχει κάνει τα αραιά σμιχτά και τα στραβά ίσια ή τα μικρά μεγάλα , ή και να διορθώνει το κλείσιμο του στόματος ή να αλλάζει μόνιμα το χρώμα των δοντιών προσφέρουν λύσεις ανάτασης του ατόμου.

Όπως και οι άλλες τεχνικές με τις πλαστικές ούλων για την διόρθωση  της γραμμής των ούλων ή των όψεων πορσελάνης και ολοκεραμικών ή και πλήρους αποκατάστασης με εμφυτεύματα είναι λύσεις για να αλλάξουμε την ζωή μας προς το καλύτερο.

10 ερωτήσεις & απαντήσεις για το Lifting Δοντιών

1. Τι είναι το Lifting δοντιών;

Είναι η πλέον σύγχρονη οδοντιατρική εφαρμογή η οποία χάρη στο συνδυασμό της τέχνης του οδοντιάτρου και της οδοντιατρικής εξέλιξης (σύνθετες ρητίνες), αποκαθιστά τις τυχόν ατέλειες των δοντιών σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί κανείς να υποπτευθεί πως ήταν τα δόντια πριν από αυτό.

Συγκεκριμένα, γίνεται ανάπλαση και αναδημιουργία του κάθε δοντιού χωριστά σε αρμονική πάντα σχέση με το σύνολο των υπολοίπων δοντιών, είτε στο φυσικό χρώμα των δοντιών είτε αλλάζοντας χρώμα και δημιουργώντας ένα μόνιμο λευκό χαμόγελο, μια τέλεια οδοντοστοιχία.

Η κα Κωστομοίρη έχει παγκόσμια πατέντα αισθητικής οδοντιατρικής (Νο 1357882) και εφαρμόζει το lifting δοντιών από το 1990.

2. Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται το lifting δοντιών;

 • Σε αραιά δόντια μπορούμε να τα ενώσουμε.
 • Σε μικρά να τα μεγαλώσουμε.
 • Σε δίχρωμα ή σε απονευρωμένα να τα επαναφέρουμε στο αρχικό τους χρώμα.
 • Σε δόντια με πολλά σφραγίσματα.
 • Σε αλλαγή χρώματος των δοντιών.
 • Σε στραβά δόντια όταν έχουμε αποκλείσει την κατεξοχήν ενδεικνυόμενη θεραπεία, τα σιδεράκια.
 • Σε νεογιλά δόντια με καλή στήριξη.
 • Σε διόρθωση σύγκλεισης.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις χασμοδοντίας.
 • Όταν η λεύκανση δεν μας ικανοποιεί.

3. Η αποκατάσταση είναι επώδυνη;

Η αποκατάσταση είναι εντελώς ανώδυνη γίνεται συνήθως  χωρίς καθόλου τρόχισμα των δοντιών, χωρίς αναισθησία, στα φυσικά δόντια.

4. Πόσες επισκέψεις θα χρειαστούν;

Εφ όσον δεν υπάρχουν θεραπευτικά προβλήματα ένα ραντεβού 2 με 2 1/2 ώρες για 8-10 δόντια της επάνω γνάθου και ένα δεύτερο ραντεβού την επόμενη μέρα για 8-10 δόντια της κάτω γνάθου.

5. Μπορεί να έχω προβλήματα στα δόντια μου μετά το Lifting δοντιών;

ΟΧΙ: Διότι η αποκατάσταση είναι σε πλήρη ανατομία στο κάθε δόντι χωριστά και οι ρητίνες είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούμε για τα σφραγίσματα των δοντιών μας δηλαδή για καθαρά θεραπευτικούς λόγους εδώ και πολλά χρόνια.

Απλώς το ταλέντο του οδοντιάτρου, του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το σύγχρονο αυτό υλικό θεραπείας για αισθητικούς λόγους.

6. Θα φαίνονται φυσικά τα δόντια μου;

Ασφαλώς ναι. Όσοι σας συναναστρέφονται καθημερινά θα διαπιστώσουν μια απροσδιόριστη αλλαγή και όσοι σας πρωτογνωρίζουν θα θαυμάζουν το όμορφο, λαμπερό και υγιές χαμόγελό σας.

7. Μετά το Lifting δοντιών πρέπει να προσέχω περισσότερο;

Πρέπει όπως και πριν την αποκατάσταση να μην χρησιμοποιείτε τα δόντια σας ως εργαλεία κοπής αντικειμένων.

8. Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο είτε αφορά το φυσικό χρώμα των δοντιών είτε αφορά ένα λευκό χαμόγελο.

9. Θα πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό για την συντήρηση των δοντιών απ’ ότι έκανα πριν;

ΟΧΙ: Για την μακροχρόνια διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος και της υγείας των δοντιών σας πρέπει να κάνετε ότι κάνατε και πριν.

Δηλαδή τα δόντια να βουρτσίζονται καθημερινά πρωί- βράδυ, να χρησιμοποιείται νήμα και τηρείται ανά 6 μήνες προληπτικός έλεγχος στον οποίο γίνεται καθαρισμός των ούλων , γυάλισμα, αφαίρεση των χρωστικών των δοντιών, φθορίωση.

10. Είναι πολύ σημαντικό ένα όμορφο χαμόγελο;

Ναι. Επίσημες έρευνες στην Αμερική αναφέρουν ότι :

 • 92% των ενηλίκων συμφωνεί ότι το ελκυστικό χαμόγελο παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία
 • 85% δηλώνουν ότι θυμούνται κάποιον με όμορφο χαμόγελο
 • 85% συμφωνούν ότι ένας άνθρωπος με άσχημο χαμόγελο είναι λιγότερο ελκυστικός στο άλλο φύλλο
 • 75% συμφωνούν ότι μπορεί ένα άσχημο χαμόγελο να μειώσει τις πιθανότητες επαγγελματικής επιτυχίας

Σχολιάστε

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x