Εμφυτεύματα Δοντιών

Στην Athens Smile, τα εμφυτεύματα δοντιών τοποθετούνται κατόπιν ενδελεχούς οδοντιατρικής εξέτασης.

Η εξέταση θα δείξει εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τοποθετηθούν εμφυτεύματα. Η εξέταση περιλαμβάνει πλήρες ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό, πανοραμική και αξονική ακτινογραφία και κλινική εξέταση του ασθενούς.

Κύρια αιτία απώλειας των δοντιών είναι η περιοδοντίτιδα, οι εξαγωγές και οι εκτεταμένες τερηδόνες των δοντιών.

Γιατί να βάλω εμφυτεύματα;

  • Για να έχω ένα ωραίο και υγειές χαμόγελο με ίσια δόντια
  • Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πλεονεκτούν τα εμφυτεύματα. Ένας από αυτούς είναι η δυνατότητα που έχουν να αναπληρώνουν ένα μεμονωμένο δόντι χωρίς να χρειάζεται να γίνει τρόχισμα των δοντιών.
  • Άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να αναπληρώσουν όλα τα δόντια στο στόμα, στην άνω και κάτω γνάθο.
  • Να δώσουν σταθερότητα στη οδοντοστοιχία (μασέλα).

Τα εμφυτεύματα παρέχουν άριστη σταθερότητα και δύναμη στον τεμαχισμό της τροφής.

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με την κλασσική μασέλα.

  • Εκτός των άλλων προλαμβάνεται η ατροφία του ίδιου του οστού. Αυτό συμβαίνει, διότι κατά τη μάσηση παρέχουν το ερέθισμα που χρειάζεται το οστούν για τη συνεχή αναγέννηση του.

    Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι τα προτερήματα που έχουν τα εμφυτεύματα έναντι της γέφυρας – η οποία αναγκαστικά προϋποθέτει τη θυσία υγιούς οδοντικής ουσίας κατά το τρόχισμα των δοντιών που προορίζονται για στηρίγματα.

Ο βασικότερος όμως λόγος είναι ότι το άτομο νιώθει τα εμφυτεύματα σαν τα φυσικά του δόντια με όλα τα συναφή πλεονεκτήματα!

Μάθε περισσότερα στο σχετικό άρθρο μας με συχνές ερωτήσεις για τα εμφυτεύματα δοντιών.

Εμφύτευμα σε κεντρικό δόντι & Lifting Δοντιών Πριν & Μετά

pic3
pic3_1