Λεύκανση με Laser – Λευκά Δόντια – Υγιές Χαμόγελο

Λεύκανση Laser

Ένα ραντεβού 20 λεπτών.

Η λεύκανση δοντιών με laser είναι μια ανώδυνη μέθοδος που μπορεί να κάνει τα δόντια σας έως και 7 τόνους λευκότερα.

Απομακρύνουμε τις χρωστικές ουσίες που ευθύνονται για τα αποχρωματισμένα δόντια, χρησιμοποιώντας ένα λευκαντικό παράγοντα και την αποτελεσματικότητα μιας δέσμης φωτός laser.

To laser ενεργοποιεί τον λευκαντικό παράγοντα (ειδικό gel) ώστε να δράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα, ενώ αποδομεί τις χρωστικές ουσίες που βρίσκονται στην επιφάνεια της αδαμαντίνης ή στην οδοντίνη, διευκολύνοντας τον λευκαντικό παράγοντα να τις απομακρύνει.

Μπορούν τα δόντια μου να γίνουν λευκότερα με τη λεύκανση με Laser;

Τα Laser είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας. Εφ’ όσον τα δόντια σας έχουν αλλάξει χρώμα και θέλετε να γίνουν ακόμη λευκότερα, η λεύκανση με Laser θα αποδώσει έως και 7 τόνους λευκότερα δόντια.

Είναι επώδυνη διαδικασία η λεύκανση με laser;

Όλες οι λευκάνσεις είναι ανώδυνες. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μία παροδική ευαισθησία κατά την διάρκεια της λεύκανσης.

Αυτό θα συμβεί αν τα δόντια έχουν κατάγματα ή οι ρίζες των δοντιών στον αυχένα έχουν αποτριβές ή υφιζήσεις ούλων. Η ευαισθησία όμως αυτή σταματάει αμέσως μόλις σταματήσει η λεύκανση.

Τα αποτελέσματα της λεύκανσης είναι άμεσα;

Ναι. Σε 20 λεπτά μπορεί να έχουμε αποκτήσει ένα ολόλευκο στόμα. Παράλληλα το κόστος της λεύκανσης με laser, είναι εφάμιλλο των άλλων κλασσικών μεθόδων λεύκανσης.

Πόσο χρόνο κρατάει η λεύκανση των δοντιών μου και πότε πρέπει να την επαναλάβω;

Το μακροχρόνιο της διατήρησης του ολόλευκου χαμόγελου εξαρτάται κυρίως από τις διατροφικές συνήθειες του ατόμου.

Το κάπνισμα, η συχνή κατανάλωση σε τσάι, καφέ, κόκκινο κρασί κ.α φθίνουν τα αποτελέσματα της λεύκανσης.

Για τους καπνιστές π.χ. που θα αλλάξει το χρώμα σχετικά συντομότερα από τους άλλους, μπορούμε να πούμε ότι η λεύκανση μπορεί άφοβα να επαναληφθεί στον χρόνο.

Ταυτόχρονα, μπορεί να υπάρξει μία συντήρηση στο σπίτι με τα «μασελάκια» και το λευκαντικό. Η συντήρηση αυτή θα πρέπει να γίνεται υπό τις οδηγίες πάντα του οδοντίατρου για τον τρόπο και την συχνότητα.

Η λεύκανση είναι λάθος να γίνεται σε δόντια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε προσθετική αποκατάσταση (στεφάνες, λευκά σφραγίσματα, πρόσθετες οδοντιστοιχίες) και γίνεται μόνο σε φυσικά δόντια.

Χρωστικές δοντιών αίτια

Οι χρωστικές αλλάζουν την απόχρωση των δοντιών. Τα αίτια που τα δόντια λοιπόν γίνονται πιο σκούρα είναι:

  1. Ηλικία : η φυσική φθορά είναι φυσιολογική με τα χρόνια, σε συνδυασμό με την χρόνια σώρευση χρωστικών ουσιών.
  2. Διατροφικές συνήθειες : η αδαμαντίνη διαβρώνεται από τη συχνή κατανάλωση καφέ, κόκκινου κρασιού, τσαγιού, αλλά και αναψυκτικών σακχαρούχων, ποτών, καρότων, πορτοκαλιών, παντζαριών, όπως επίσης και γενικότερα εσπεριδοειδών ή ξυδιού.
  3. Κάπνισμα : οι χρωστικές ουσίες της νικοτίνης προκαλούν δυσχρωμία στα δόντια
  4. Τραυματισμός δοντιών : οι τραυματισμοί που προκαλούν ρωγμές στα δόντια, συγκεντρώνουν έντονους λεκέδες ή υπολείματα.
  5. Στοματικά διαλύματα: η χρόνια χρήση διαλυμάτων που περιέχουν χλωρεξιδίνη, μπορούν να αποχρωματίσουν τα δόντια.
Λεύκανση δοντιών με laser – Τι είναι

Είναι μια ανώδυνη μέθοδος λεύκανσης δοντιών που μπορεί να κάνει τα δόντια σας έως και 7 τόνους λευκότερα απομακρύνοντας τις χρωστικές ουσίες που ευθύνονται για τα αποχρωματισμένα δόντια, συνδυάζοντας ένα λευκαντικό παράγοντα (gel) με την αποτελεσματικότητα μιας δέσμης φωτός laser.

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x