Οστικές Αναπλάσεις

Τι είναι η οστική ανάπλαση;

Όταν χάνουμε κάποιο δόντι με τον καιρό το οστό της γνάθου αποδυναμώνεται, ατροφεί.

Αυτό είναι κάτι που δυσχεραίνει την τοποθέτηση εμφυτευμάτων καθώς ο χώρος μικραίνει, δεν υπάρχει το απαραίτητο οστό στήριξης και δεν μας το επιτρέπει.

Σε πολλές περιπτώσεις για να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε εμφυτεύματα αποτελεσματικά, χρησιμοποιούμε την τεχνική της οστικής ανάπλασης με μοσχεύματα που μας βοηθούν να αποκαταστήσουμε την μείωση του οστού.

Πότε χρειάζεται η οστική ανάπλαση;

Οστική ανάπλαση χρειάζεται όταν έχει μειωθεί το οστό. Η μείωση του οστού δημιουργείται από διαφορετικές αιτίες όπως :

Τεχνικές οστικής ανάπλασης

Οι οστικές αναπλάσεις πραγματοποιούνται με την χρήση μοσχευμάτων.

Για να εξασφαλίσουμε ένα αισθητικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε ανάλογα το περιστατικό και τον ανάλογο τύπο τύπο μοσχεύματος.

Η οστική ανάπλαση είναι επώδυνη;

Η οστική ανάπλαση σίγουρα είναι μια διαδικασία επεμβατική που τις περισσότερες φορές γίνεται με τοπική αναισθησία και σπανιότερα με ολική κατά περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο οδοντίατρος φροντίζει ώστε οι ασθενείς να νιώθουν άνετα, ασφαλείς και να μην πονούν.

Θα φαίνονται φυσικά τα δόντια μου;

Ασφαλώς ναι.

Με τις τεχνικές οστικής ανάπλασης που έχουμε στην διάθεσή μας, μπορούμε να δώσουμε ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα σε συνδυασμό με σταθερότητα και μακροβιότητα.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστούν για την διαδικασία οστικής ανάπλασης;

Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία καθώς είναι επεμβατική και έχει αρκετά στάδια μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Μπορεί να είναι μικρό το έλλειμα του οστού και να μπορεί να τοποθετηθεί το μόσχευμα ταυτόχρονα με την τοποθέτηση του εμφυτεύματος.

Σε άλλες περιπτώσεις να απαιτηθεί πρώτα να μπει το μόσχευμα, να επιτευχθεί η οστική ανάπλαση μετά από κάποιους μήνες και σε δεύτερη φάση να τοποθετηθεί το εμφύτευμα.

Είναι ασφαλή τα μοσχεύματα των οστών;

Ασφαλώς ναι. Για την ανάπλαση του οστού που απαιτείται έτσι ώστε να είναι ικανό να δεχθεί εμφύτευμα ή εμφυτεύματα, μπορεί να χρειασθούν περισσότερες από μία επεμβάσεις τοποθέτησης μοσχεύματος.

Οστική ανάπλαση κόστος

Η οστική ανάπλαση είναι μια απαιτητική, επεμβατική θεραπεία με ανάλογο κόστος. Αυτό αυξομειώνεται κατα περίπτωση αλλά και βάσει των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Εμείς στην Athens Smile Κολωνάκι έχουμε σαν προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών μας. Ένα τέλειο οδοντιατρικό αποτέλεσμα με διάρκεια βασίζεται και στην ποιότητα των υλικών. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά τόσο σε μοσχεύματα όσο και σε εμφυτεύματα.

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x