Γενική Οδοντιατρική

Η πρότυπη οδοντιατρική κλινική Athens Smile στην Αθήνα, προσφέρει άριστες και πλήρεις οδοντιατρικές εργασίες. Δίνουμε έμφαση στη συνολική υγεία του στόματος και κυρίως στην προληπτική οδοντιατρική.

Ο διεξοδικός τακτικός έλεγχος και η πρόληψη, μπορούν να εξασφαλίσουν την υγεία των δοντιών σας χαρίζοντας σας υγιές και όμορφο χαμόγελο για μια ζωή.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές μεθόδους για την θεραπεία και αποκατάσταση οποιασδήποτε παθολογίας των δοντιών σας, με πολύ αυστηρές συνθήκες υγιεινής, σεβασμό στο χρόνο σας και πάνω απ’ όλα ανώδυνα.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε τις υπηρεσίες γενικής οδοντιατρικής της κλινικής μας:

Υπηρεσίες Γενικής Οδοντιατρικής

Καθαρισμός Δοντιών – Αποχρωματισμός

Ο καθαρισμός δοντιών είναι η διαδικασία απομάκρυνσης της οδοντικής πέτρας με ειδικά εργαλεία, ώστε να προληφθούν ή να διαγνωστούν προβλήματα τερηδόνας, πλάκας και ουλίτιδας.

Είναι μια ανώδυνη διαδικασία που πρέπει να γίνεται τακτικά, οπωσδήποτε κάθε 6 μήνες παράλληλα με τοο απαραίτητο check up της υγείας του στόματος σας.

Το αποτέλεσμα μετά από κάθε καθαρισμό δοντιών είναι μια αίσθηση καθαριότητας και λείας υφής των δοντιών, ενώ το χαμόγελο σας γίνεται αισθητά λευκότερο.

Καθαρισμός δοντιών αναλυτικά

Σφραγίσματα Δοντιών

Ένα δόντι που χρειάζεται σφράγισμα δεν εμφανίζει πάντα συμπτώματα, ειδικά αν η φθορά του δοντιού είναι στην αρχή της. Ο τακτικός προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος μπορεί να σώσει τα δόντια σας έγκαιρα.

Σφραγίσματα δοντιών αναλυτικά

Ένθετα και επένθετα σφραγίσματα

Τα ένθετα και τα επένθετα σφραγίσματα αφορούν κυρίως σε αποκαταστάσεις των οπισθίων δοντιών. Κατασκευάζονται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο από πορσελάνη ή ρητίνη. Εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή κι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ονομάζονται ένθετα, επένθετα ή υπερένθετα ανάλογα με το μέγεθος τους και το μέρος του δοντιού που αποκαθιστούν.

Ένθετα και επένθετα σφραγίσματα αναλυτικά

Απονεύρωση δοντιού και ενδοδοντική θεραπεία

Απονεύρωση σημαίνει πρακτικά θεραπεία ενός δοντιού με αφαίρεση του νεύρου. Οι πιο συνήθεις ενδείξεις που δείχνουν ότι το δόντι σας χρειάζεται απονεύρωση, μπορεί να είναι ο πονόδοντος και το πρήξιμο του δοντιού.

Μάθετε για τα αίτια αλλά και τα συμπτώματα που συνήθως οδηγούν σε απονεύρωση.

Απονεύρωση αναλυτικά

Θεραπεία Ουλίτιδας

Η ελαφρά φλεγμονή των ούλων με τα επακόλουθα συμπτώματα της, καταδεικνύει μια ήπιας μορφής ουλίτιδα που μπορεί και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, ανώδυνα και έγκαιρα πριν εξελιχθεί σε περιοδοντίτιδα.

Ουλίτιδα αναλυτικά

Θεραπεία Περιοδοντίτιδας

Η θεραπεία της πριοδοντίτιδας πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Επί της ουσίας περιλαμβάνει όλα τα συμπτώματα της ουλίτιδας σε προχωρημένο βαθμό, με κίνδυνο την απώλεια δοντιών αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα.

Περιοδοντίτιδα αναλυτικά

Ακινητοποίηση κινητικότητας δοντιών

Ανάλογα με την ένταση της βαρύτητας του περιοδοντικού νοσήματος η κινητικότητα μπορεί να είναι σε αρχικό στάδιο ή σε προχωρημένο.

Στο αρχικό στάδιο μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και την σωστή συντήρηση του στόματος από τον ασθενή, η κινητικότητα μπορεί να εξαφανιστεί.

Δόντια που κινούνται αναλυτικά

Εξαγωγές Δοντιών

Όταν αμελούμε χρόνια τη στοματική μας υγιεινή, τα δόντια μας αναπτύσσουν βαθμιαία τερηδόνα, φλεγμονές και βακτήρια. Όλα αυτά οδηγούν στην φθορά των δοντιών και πολλές φορές καταλήγουν στην εξαγωγή τους.

Εξαγωγή δοντιού αναλυτικά

Εξαγωγή Φρονιμίτη

Η εξαγωγή φρονιμίτη δεν είναι πάντα απαραίτητη. Εξαρτάται από το κατά πόσο ένας φρονιμίτης είναι έγκλειστος, έχει χαλάσει ή επηρεάζει γειτονικά δόντια.

Εξαγωγή φρονιμίτη αναλυτικά

Νάρθηκας Βρουξισμού

Αν σφίγγετε και τρίζετε τα δόντια σας -κυρίως κατά τη διάρκεια του ύπνου- συχνά, αναπόφευκτα φθείρεται η αδαμαντίνη των δοντιών ενώ μπορεί να προκληθούν κατάγματα.

Αποφύγετε πονοκεφάλους και προβλήματα φλεγμονών στην κροταθογναφική άρθρωση, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα αποτελεσματικά.

Νάρθηκας βρουξισμού αναλυτικά

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x