Η AthensLifeSmile – Αισθητική Οδοντιατρική – Όμορφο & Υγιές Χαμόγελο

Αγαπητοί φίλοι,

Ονομάζομαι Δέσποινα Κωστομοίρη και σας καλοσωρίζω στην Athens Smile. Φιλοσοφία της Athens Smile αποτελεί η παροχή υψηλών ποιοτικά υπηρεσιών στο χώρο της αισθητικής και της θεραπευτικής οδοντιατρικής.

Ο σκοπός μας είναι η αποτελεσματική οδοντιατρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας, η εξάλειψη τους και η ανακούφιση του ασθενούς.

Επίσης, πάντα επιδιώκουμε και την δραστική βελτίωση της αισθητικής των δοντιών του ασθενούς, χαρίζοντας του αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Η μακροχρόνια εμπειρία μου στον οδοντιατρικό χώρο, μου επιτρέπει να κατανοώ ότι οι υψηλές οδοντιατρικές υπηρεσίες παρέχονται μόνον όταν ο ειδικευμένος οδοντίατρος επεμβαίνει και αποκαθιστά το σημείο στο οποίο έχει εξειδικευθεί και χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά και άριστους τεχνίτες.

Με το σημερινό, όμως, τρόπο ζωής καθίσταται χρονοβόρο και πρακτικά αδύνατο για τον ασθενή να μετακινείται από το ιατρείο του ενός εξειδικευμένου στο ιατρείο του άλλου.

Στην Athens Smile όλες οι οδοντιατρικές ειδικότητες συνυπάρχουν σε ένα χώρο. Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη πρακτική αλλά και χρονική εξυπηρέτηση του ασθενούς.

Ένα άλλο θέμα το οποίο κατανόησα μέσα από την κλινική μου εμπειρία ως οδοντιάτρου αλλά και ως πτυχιούχου κοινωνικού λειτουργού με εξειδίκευση στα θέματα της ανθρώπινης ψυχολογίας είναι ότι η οδοντιατρική αποκατάσταση θα πρέπει να αφορά όχι μόνο τη στοματική υγεία χωρίς πόνο αλλά και ένα όμορφο χαμόγελο!

Έτσι από την αρχή της κλινικής οδοντιατρικής εμπειρίας μου έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στο συνδυασμό υγείας και αισθητικής του στόματος.

Στην Athens Smile, λοιπόν, μπορούν για όλους τους παραπάνω λόγους να απευθυνθούν άνθρωποι με προβλήματα υγείας & αισθητικής του στόματος.

Οι άνθρωποι για τους οποίους αναφερόμαστε, ο χρόνος τους είναι περιορισμένος, αυτοί των οποίων το επάγγελμα ή η κοινωνική ζωή τους υποχρεώνει να έχουν ένα υγιές στόμα, ένα όμορφο «λευκό» χαμόγελο.

Στόχος μας, λοιπόν, είναι να σταθούμε δίπλα σας επιτυγχάνοντας υγιές στόμα, όμορφο χαμόγελο, στον ελάχιστο χρόνο, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

kwstomoiri_despoina

Δέσποινα Κωστομοίρη
Χειρουργός Οδοντίατρος
Κάτοχος οδοντιατρικής πατέντας αισθητικής
Διευθύντρια της Athens Smile

Δυο λόγια για την κ. Κωστομοίρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα, και πήρε πτυχίο κοινωνικής λειτουργού και οδοντιάτρου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει τα διπλώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Patent 1357882), καθώς και άλλων χωρών, που απονέμονται μόνο σε εφευρέτες και αφορούν νέα μέθοδο λεύκανσης δοντιών. Aπό το 1988 ειδικεύεται στην αισθητική με όψεις ρητίνης σε άμεση εφαρμογή στο στόμα (ουσιαστικά lifting δοντιών).

Το 2000 δημιούργησε την πρότυπη οδοντιατρική μονάδα AthensLifeSmile με όλες τις οδοντιατρικές ειδικότητες. Το φιλικό περιβάλλον της AthensLifeSmile και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Μέχρι σήμερα έχει αποκαταστήσει αισθητικά και θεραπευτικά πλήθος ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x