Η AthensLifeSmile – Αισθητική Οδοντιατρική – Όμορφο & Υγιές Χαμόγελο

Καλώς ήρθατε στην Athens Life Smile, πρότυπη οδοντιατρική κλινική με έδρα στο κέντρο της Αθήνας.

Η κλινική μας παρέχει 33 χρόνια κλινικής εμπειρίας στις όψεις ρητίνης και ήταν η πρώτη κλινική που έφερε την καινοτόμα οδοντιατρική υπηρεσία στην Ελλάδα.

Συνδυάζουμε την μεγαλύτερη κλινική εμπειρία στις όψεις ρητίνης και στις θεραπευτικές αποκαταστάσεις παρέχοντας όλες τις ειδικότητες της οδοντιατρικής. Επιπλέον, παρέχουμε αποκατάστασης δυσμορφικών συγκλείσεων με συντηρητικότερες θεραπείες αποφεύγοντας σε πολλές περιπτώσεις την χειρουργική παρέμβαση.

Στην Athens Life Smile ξεχωρίζουμε για τη διάρκεια των όψεων ρητίνης, προσφέροντας μια διαρκή λύση που υπερβαίνει τα 10 χρόνια, αντίθετα με τον κοινό προσανατολισμό για αλλαγή κάθε 5,5 έως 7 έτη.

Η ιδρύτρια της κλινικής Κωστομοίρη Δέσποινα καινοτόμησε στον οδοντιατρικό τομέα εφεύροντάς μία Παγκοσμίως αναγνωρισμένη πατέντα στον τομέα της αισθητικής και διακρίθηκε στους 50 καλύτερους ιατρούς της Ελλάδας για τις υπηρεσίες της στον οδοντιατρικό τομέα.

Στην κλινική μας, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία στις αισθητικές αποκαταστάσεις, προσφέρουμε συνδυασμό υγείας, πρόληψης και αισθητικής αποκατάστασης για τους ασθενείς μας.

Η οδοντιατρική ομάδα μας είναι ικανή να αντιμετωπίσει τα πιο πολύπλοκα οδοντιατρικά περιστατικά, χρησιμοποιώντας παγκοσμίως πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν μακροχρόνιες αποκαταστάσεις.

Η Athens Life Smile  παρέχει πέντε χρόνια εγγύησης  στην ποιότητα των υπηρεσιών της.

Στην κλινική μας, οι ασθενείς δημιουργούν μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης, απολαμβάνοντας μια προσιτή σε κόστος, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών διασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής υγείας τους.

Στόχος μας είναι ένα υγιές στόμα και ένα όμορφο χαμόγελο σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς καθόλου πόνο και ταλαιπωρία για τον ασθενή.

Μαζί θα φροντίσουμε  για την υγεία και την αισθητική του στόματός σας, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση στο χαμόγελό σας!

kwstomoiri_despoina

Δέσποινα Κωστομοίρη
Χειρουργός Οδοντίατρος
Κάτοχος οδοντιατρικής πατέντας αισθητικής
Διευθύντρια της Athens Smile

Δυο λόγια για την κ. Κωστομοίρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα, και πήρε πτυχίο κοινωνικής λειτουργού και οδοντιάτρου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει τα διπλώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Patent 1357882), καθώς και άλλων χωρών, που απονέμονται μόνο σε εφευρέτες και αφορούν νέα μέθοδο λεύκανσης δοντιών. Aπό το 1988 ειδικεύεται στην αισθητική με όψεις ρητίνης σε άμεση εφαρμογή στο στόμα (ουσιαστικά lifting δοντιών).

Το 2000 δημιούργησε την πρότυπη οδοντιατρική μονάδα AthensLifeSmile με όλες τις οδοντιατρικές ειδικότητες. Το φιλικό περιβάλλον της AthensLifeSmile και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Μέχρι σήμερα έχει αποκαταστήσει αισθητικά και θεραπευτικά πλήθος ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x