Καλοκαιρινή διάθεση με αναβαθμισμένο χαμόγελο σε 1 rdv!

Το καλοκαίρι για όλους τους ανθρώπους αποτελεί μια ιδιαίτερη εποχή. Αλλάζει την ψυχολογία η προσμονή των διακοπών και μας κάνει να προσέχουμε περισσότερο την εμφάνισή μας.

Εάν αυτό το συνδυάσουμε και με την αναβάθμιση της εμφάνισης των δοντιών μας, είναι βέβαιο ότι θα χαμογελάμε και θα αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Με ποιους τρόπους ανώδυνα σε ένα ραντεβού μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα δόντια μας

1)      Το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε για να αποδώσουμε στα δόντια μας το φυσικό τους χρώμα και ταυτόχρονα να φροντίσουμε για την υγεία του στόματός μας, είναι ένας καθαρισμός, ο οποίος θα περιλαμβάνει εκτός από την αφαίρεση της πέτρας, αφαίρεση και των χρωστικών που υπάρχουν. Εάν βεβαίως υπάρχουν τερηδονισμένα δόντια να γίνουν τα απαραίτητα σφραγίσματα.

2)      Μια λεύκανση με Laser ( σε 1 συνεδρία μόνο 250 €) ,και δυνατότητα επιπλέον συνδυασμού με μασελάκια για το σπίτι έστω και εάν είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας το λευκό που θα αποδώσει. Ιδιαίτερα επιτυχής μέθοδος στους καπνιστές. Διότι ως γνωστόν οι καπνιστές κυρίως έχουν έντονες χρωστικές και το χρώμα των δοντιών τους, στην πορεία των ετών έχει σκουρύνει. Η λεύκανση λοιπόν θα λευκάνει τα δόντια και θα αποδώσει ένα φωτεινότερο χαμόγελο.

3)      Lifting με όψεις ρητίνης για δημιουργία ίσιας οδοντοστοιχίας για ένα μόνιμο φυσικό χρώμα ή λευκότερο χρώμα ανάλογα με την επιλογή του ασθενούς και σε συνδυασμό πάντα με το γεγονός ότι η όποια αισθητική MONIMH παρέμβαση θα πρέπει να εναρμονίζεται με το σύνολο των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Το lifting με όψεις ρητίνης ολοκληρώνεται σε 2 ώρες για την κάθε γνάθο 8 – 10 δόντια και γίνεται π.χ. σε αραιά, στραβά, μικρά, δίχρωμα, αλλαγή χρώματος όταν δεν έχει αποτέλεσμα η λεύκανση, δόντια με πολλά σφραγίσματα.

Επιλέξτε λοιπόν την μέθοδο που σας ταιριάζει και αλλάξτε την διάθεσή σας με περισσότερο χαμόγελο.

Σχολιάστε

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x