Γιορτές με «λευκό» χαμόγελο σε ένα ραντεβού

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος των δώρων, τόσο για τους αγαπημένους μας όσο και για τον ίδιο τον εαυτό μας.

Και δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από ένα χαμόγελο! Ένα λευκό, αρμονικό χαμόγελο, που μπορεί να χαρίσει υγεία σ’ εσάς και χαρά γύρω σας και να μαγνητίσει τα βλέμματα στις γιορτινές εμφανίσεις σας.

Η εικόνα των δοντιών, όμως, συχνά στερεί το χαμόγελο, προκαλώντας αίσθημα ντροπής και αμηχανίας.

Η Αισθητική Οδοντιατρική μπορεί να δώσει τη λύση, χωρίς πόνο, μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η Χειρουργός Οδοντίατρος, ειδικευμένη στην Αισθητική Οδοντιατρική, Δέσποινα Κωστομοίρη, μας εξηγεί τι μπορεί να κάνει κανείς σε 1 ραντεβού, έτσι ώστε να λευκάνει και να διορθώσει ατέλειες στα δόντια του και να αποκτήσει το χαμόγελο που πάντα ονειρευόταν.

Καθαρισμός και αφαίρεση χρωστικών των δοντιών

Εάν έχει κάνει πρόσφατα καθαρισμό, μπορεί να κάνει λεύκανση με laser για να φωτίσει το χρώμα των δοντιών του.

Εάν τα δόντια του είναι στραβά και θέλει αυτές τις γιορτές να χαμογελάει με ίσια δόντια. Αν έχει αποκλείσει τα «σιδεράκια», υπάρχει η επιλογή του lifting με όψεις ρητίνης, με μόνιμο αποτέλεσμα.

Όταν τα αραιά δόντια ενοχλούν, περιορίζοντας τα χαμόγελα.

Oι όψεις ρητίνης σε ένα ραντεβού θα κλείσουν τα κενά μόνιμα. Ενώ το χαμόγελο θα αναβαθμιστεί, αποκτώντας μία τέλεια όψη, σα να μην είχε ποτέ πρόβλημα .

Σε περίπτωση που τα παλαιά σφραγίσματα ξεχωρίζουν και κάνουν δυσχρωμίες στα δόντια, οι λευκάνσεις δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Aντιθέτως χειροτερεύουν την εικόνα των δοντιών. Tη λύση δίνουν οι όψεις ρητίνης.

Όψεις ρητίνης: Η λύση για λαμπερό χαμόγελο

Οι όψεις ρητίνης στα χέρια ενός έμπειρου οδοντιάτρου θα προσδώσουν στο χαμόγελο την λάμψη και την τελειότητα που θαυμάζει κανείς στους άλλους.

Όταν τα δόντια είναι κίτρινα, υποβαθμίζεται η εικόνα του προσώπου. Με τις όψεις ρητίνης, σε ένα ραντεβού για την επάνω γνάθο και άλλο ένα για την κάτω γνάθο, μπορεί να αποκτήσει κανείς λευκά δόντια, με φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Όταν έχουμε μικρά δόντια  η καλύτερη  και συντηρητικότερη προσθετική αποκατάσταση είναι οι όψεις ρητίνης!

Σε μεγαλύτερες ηλικίες  αν από το σφίξιμο και το τρίξιμο των δοντιών έχουν, επιπλέον, μικρύνει τα δόντια  συμπαρασύροντας το δέρμα γύρω από το στόμα  με ρυτίδες «θλίψης».

Το χαμόγελο δεν διορθώνεται μόνο με υαλουρονικό  οξύ και  botox,  αλλά και με  μεθόδους  της Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Οι οποίες μπορούν να αποκαταστήσουν τα δόντια, δίνοντας το σωστό μέγεθος. Ταυτόχρονα, θα διορθωθεί η σύγκλειση, δηλαδή η σχέση των δοντιών της άνω με την κάτω γνάθο, μεταμορφώνοντας το πρόσωπο και μειώνοντας τις ρυτίδες.

Στα 30 και πλέον έτη της ενασχόλησής μου μόνο με όψεις ρητίνης (lifting δοντιών) , αυτό που σίγουρα μπορώ να πω είναι  ότι οι ρητίνες είναι ένα ιδανικό υλικό που δεν θεραπεύει μόνο τα δόντια, αλλά στα  χέρια ενός έμπειρου καλλιτέχνη οδοντιάτρου  δίνει την δυνατότητα να αναβαθμίζει μόνιμα το στόμα  σε έργο τέχνης.

Σχολιάστε

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x