Νέα οδοντιατρική κλινική στην Γλυφάδα

Στην AthensLifeSmile δίνεται έμφαση στο συνδυασμό υγείας και αισθητικής του στόματος

Η κα Δέσποινα Κωστομοίρη  και ομάδα της, παρέχουν πλέον το επίπεδο υψηλών υπηρεσιών τους και στην οδοντιατρική κλινική, Athens Life Smile, στην Αθήνα.

image1

Το φιλικό περιβάλλον της AthensLifeSmile και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Φιλοσοφία της AthensLifeSmile αποτελεί η παροχή υψηλών ποιοτικά υπηρεσιών στο χώρο της αισθητικής και της θεραπευτικής οδοντιατρικής.

Σκοπός είναι η αποτελεσματική οδοντιατρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας, η εξάλειψη τους και η ανακούφιση του ασθενούς.

Επίσης, πάντα επιδιώκουμε και την δραστική βελτίωση της αισθητικής των δοντιών του ασθενούς, χαρίζοντας του αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

image2

Με σεβασμό στον άνθρωπο, κατανόηση στις διαφορετικές ανάγκες του εκάστοτε ασθενή και έμφαση στη λεπτομέρεια και το χρόνο του.

Η κα Δέσποινα Κωστομοίρη, διευθύντρια της AthensLifeSmile στο Κολωνάκι και στην Γλυφάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε  στην Αθήνα.

Από μικρή ήταν όνειρό της να ασχοληθεί με την οδοντιατρική. Και όντως το έκανε πράξη όταν το 1987 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Πριν τις σπουδές της στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών, κατείχε πτυχίο Κοινωνικής Λειτουργού.

Κάτι καθόλου τυχαίο στη ζωή της καθώς τη βοήθησε πολύ στο να διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο την ανασφάλεια ή και το φόβο που κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται όταν επισκέπτονται έναν οδοντίατρο.

Από το 1988 ειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική με όψεις ρητίνης (lifting δοντιών). 

Στα πλαίσια της συνεχούς αναζήτησης σε οδοντιατρικά θέματα και του ζωηρού της πνεύματος  η κα. Κωστομοίρη εφηύρε μία καινοτόμο μέθοδο λεύκανσης, η οποία της προσέφερε την κατοχή παγκόσμιας πατέντας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

image3

Στην AthensLifeSmile δίνεται έμφαση στο συνδυασμό υγείας και αισθητικής του στόματος, με την παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών.

Από την αρχή της καριέρας της η κ Κωστομοίρη, είχε οραματιστεί τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης οδοντιατρικής  ομάδας, αποτελούμενη από εξειδικευμένους οδοντιάτρους.

Έτσι το 1998 δημιούργησε την πρότυπη οδοντιατρική κλινική AthensLifeSmile.  

Στην  AthensLifeSmile τόσο στο Κολωνάκι όσο και στην Γλυφάδα, όλες οι οδοντιατρικές ειδικότητες συνυπάρχουν σε έναν χώρο.

Mε αποτέλεσμα  να επιτυγχάνεται καλύτερη χρονική αλλά και πρακτική εξυπηρέτηση του ασθενούς, με ανταγωνιστικό κόστος δεδομένης  της υψηλής παροχής υπηρεσιών.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος  με τρόπο τέτοιο ώστε ο ασθενής να αισθάνεται άνετα και χαλαρά σε έναν πολύ όμορφο χώρο.

Από την αρχή της καριέρας της ως οδοντίατρος, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο συνδυασμό τόσο της θεραπείας του στόματος όσο και της αισθητικής αποκατάστασης αυτού.

Και έθεσε ως στόχο τη δημιουργία υγειών και λαμπερών χαμόγελων σε ελάχιστο χρόνο, με μακροχρόνια αποτελέσματα, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία του ασθενούς.

Τι είναι το  lifting δοντιών και που εφαρμόζεται

Είναι η εφαρμογή  όψεων ρητίνης με μόνιμο και άριστο αποτέλεσμα. Πραγματοποιείται σε 1 έως 2 ραντεβού  με χαμηλότερο κόστος από τις  όψεις πορσελάνης διότι δεν παρεμβάλλεται τεχνίτης.

Εφαρμόζεται σε:

1) Σε αραιά δόντια μπορούμε να κλείσουμε τα κενά

2) Σε μικρά να τα μεγαλώσουμε

3) Σε δίχρωμα ή σε απονευρωμένα να τα επαναφέρουμε στο αρχικό τους χρώμα

4) Σε δόντια με πρόσθια σφραγίσματα

5) Σε αλλαγή χρώματος των δοντιών

6) Σε στραβά δόντια όταν έχουμε αποκλείσει την ορθοδοντική

7) Όταν δεν έχω αποτέλεσμα από την λεύκανση

8) Όταν υπάρχουν ελλείψεις δοντιών

9) Σε δόντια νεογιλά (παιδικά) σε ενήλικες (με καλή στήριξη)

10) Σε αποτριβές και ευαίσθητα δόντια

11) Σε διόρθωση σύγκλεισης

12) Χασμοδοντία σε ορισμένες περιπτώσεις , όταν έχει αποκλειστεί η ορθογναθική.

image4

Η οδοντιατρική αποκατάσταση θα πρέπει να αφορά όχι μόνο τη στοματική υγεία χωρίς πόνο. Αλλά και ένα όμορφο χαμόγελο!

Στην AthensLifeSmile, λοιπόν, μπορούν να απευθυνθούν άνθρωποι με προβλήματα υγείας και αισθητικής του στόματος.

Όσοι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος, αυτοί των οποίων το επάγγελμα ή η κοινωνική ζωή τους υποχρεώνει να έχουν ένα υγιές στόμα, ένα όμορφο «λευκό» χαμόγελο.

Στόχος λοιπόν, είναι ένα  υγιές στόμα, όμορφο χαμόγελο, στον ελάχιστο χρόνο, χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

Σχολιάστε

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x