Εμφυτεύματα δοντιών

Στην AthensLifeSmile, η τοποθέτηση εμφυτευμάτων, γίνεται κατόπιν ενδελεχούς οδοντιατρικής εξέτασης.

Η εξέταση θα δείξει εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που επιτρέπουν στον οργανισμό να δεχθεί τα εμφυτεύματα.

Κύρια αιτία απώλειας των δοντιών είναι η περιοδοντίτιδα, οι εξαγωγές και οι εκτεταμένες τερηδόνες των δοντιών.

Γιατί να βάλω εμφυτεύματα;

 • Για να έχω ένα ωραίο και υγειές χαμόγελο με ίσια δόντια
 • Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πλεονεκτούν τα εμφυτεύματα. Ένας από αυτούς είναι η δυνατότητα που έχουν να αναπληρώνουν ένα μεμονωμένο δόντι χωρίς να χρειάζεται να γίνει τρόχισμα των δοντιών.

  Άλλος σημαντικός λόγος είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να αναπληρώσουν όλα τα δόντια στο στόμα, στην άνω και κάτω γνάθο.

  Τα εμφυτεύματα παρέχουν άριστη σταθερότητα και δύναμη στον τεμαχισμό της τροφής.

  Αντίθετα, κάτι τέτοιο αυτό δεν είναι εφικτό με την κλασσική μασέλα.

 • Εκτός των άλλων προλαμβάνεται η ατροφία του ίδιου του οστού. Αυτό συμβαίνει, διότι κατά τη μάσηση παρέχουν το ερέθισμα που χρειάζεται το οστούν για τη συνεχή αναγέννηση του.

  Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι τα προτερήματα που έχουν τα εμφυτεύματα έναντι της γέφυρας – η οποία αναγκαστικά προϋποθέτει τη θυσία υγιούς οδοντικής ουσίας κατά το τρόχισμα των δοντιών που προορίζονται για στηρίγματα.

  Ο βασικότερος όμως λόγος είναι ότι το άτομο νιώθει τα εμφυτεύματα σαν τα φυσικά του δόντια με όλα τα συναφή πλεονεκτήματα!

Εμφύτευμα σε κεντρικό.

Η Πρώτη σας Επίσκεψη στην AthensLifeSmile

 • Στην πρώτη συνάντηση δεν παρέχεται αγωγή. Αντίθετα, γίνεται διάγνωση και δίνονται πληροφορίες και συμβουλές από τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους μας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
 • Αυτές αφορούν στο πώς μπορείτε να έχετε ένα απόλυτα υγιές στόμα και φυσικό χαμόγελο έτσι ώστε το σχήμα, το μέγεθος, η θέση, οι σχετικές αναλογίες και το χρώμα των δοντιών να προσιδιάζει στις γωνίες του προσώπου, στο χρώμα των ματιών και του δέρματος, στα ούλα και στα χείλη, δεδομένου ότι το χαμόγελο πρέπει να σχηματοποιηθεί θεωρώντας το πρόσωπο ένα ενιαίο σύνολο.
 • Επίσης σε αυτό το στάδιο δίνεται γραπτώς το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και τα έξοδα της αγωγής.
 • Είμαστε βέβαιοι ότι με την πρώτη αυτή ζεστή, φιλική, εμπεριστατωμένη, και αναλυτική ενημέρωση θα πεισθείτε για τον επαγγελματισμό και την ολοκληρωμένη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού που στελεχώνει την AthensLifeSmile. Από αυτά απορρέει και η εγγύηση για τη μακροχρόνια απόκτηση ενός απόλυτα υγιούς και φυσικού χαμόγελου.