Προσθετική Οδοντιατρική (από ειδικευμένους προσθετολόγους)

Με τον όρο προσθετική οδοντιατρική περιγράφουμε αποκαταστάσεις με όψεις ρητίνης ή πορσελάνης, στεφάνες, γέφυρες και εμφυτεύματα.

Με σεβασμό στο χρόνο του ασθενούς, ολοκληρώνεται η αποκατάσταση σε ό,τι αφορά στη σύγχρονη και ολοκληρωμένη εφαρμογή πορσελάνης.

Προσθετική οδοντιατρική – Αποτελέσματα

Το αποτέλεσμα είναι τέλειο θεραπευτικά και αισθητικά. Δεν επισημαίνεται διαφορά από τα φυσικά δόντια και δεν αφήνει με την πορεία του χρόνου μαύρο σημάδι στα ούλα.

Από το πρώτο ραντεβού ολοκληρώνονται οι μεταβατικές εργασίες, ταυτόχρονα με τη θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας.

Οι μεταβατικές εργασίες είναι οι πρώτες προσθετικές αποκαταστάσεις με σχήμα και εμφάνιση σαν τα κανονικά δόντια.

Μπορούν να αποδώσουν το χαμόγελο του ασθενούς και τη λειτουργία της μάσησης από το πρώτο ραντεβού.

Έτσι, ο ασθενής αισθάνεται την ασφάλεια για την αποκατάσταση του στόματός, στο υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Όψεις πορσελάνης

Είναι ολοκεραμικές αποκαταστάσεις στην πρόσθια επιφάνεια του δοντιού. Τα δόντια τροχίζονται συντηρητικότερα  σε σχέση με τις στεφάνες.

Αυτές συγκολλούνται  μόνιμα στην εξωτερική επιφάνεια του δοντιού και αλλάζουν το σχήμα και το χρώμα αναβαθμίζοντας  το χαμόγελο.

Οι αποκαταστάσεις γίνονται σε περισσότερα από 1 ραντεβού και απαιτείται τεχνίτης για αυτό το κόστος είναι  υψηλότερο σε σχέση με τις όψεις ρητίνης.

Ολοκεραμικές στεφάνες

Χρησιμοποιούνται  σε μεμονωμένα δόντια όπως δόντια με πολλά σφραγίσματα, απονευρωμένα  ή σε εμφυτεύματα.

Καλύπτουν όλο το δόντι περιφερικά , έχουν άριστη αισθητική απόδοση και αποκαθίστανται σε περισσότερα από 1 ραντεβού.

Ολοκεραμικές γέφυρες

Για αποκατάσταση δοντιών που λείπουν, σε αντικατάσταση παλαιών γεφυρών ή τοποθέτησής τους επί εμφυτευμάτων. Αποκαθίστανται σε περισσότερα από 1 ραντεβού.

Εμφυτεύματα δοντιών

Προτείνονται και χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει έλλειψη μεμονωμένων ή περισσότερων δοντιών ή αντικατάσταση οδοντοστοιχιών.

Προσθετική και θεραπεία περιοδοντίτιδας.

Η Πρώτη σας Επίσκεψη στην AthensLifeSmile

  • Στην πρώτη συνάντηση δεν παρέχεται αγωγή. Αντίθετα, γίνεται διάγνωση και δίνονται πληροφορίες και συμβουλές από τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους μας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
  • Αυτές αφορούν στο πώς μπορείτε να έχετε ένα απόλυτα υγιές στόμα και φυσικό χαμόγελο έτσι ώστε το σχήμα, το μέγεθος, η θέση, οι σχετικές αναλογίες και το χρώμα των δοντιών να προσιδιάζει στις γωνίες του προσώπου, στο χρώμα των ματιών και του δέρματος, στα ούλα και στα χείλη, δεδομένου ότι το χαμόγελο πρέπει να σχηματοποιηθεί θεωρώντας το πρόσωπο ένα ενιαίο σύνολο.
  • Επίσης σε αυτό το στάδιο δίνεται γραπτώς το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και τα έξοδα της αγωγής.
  • Είμαστε βέβαιοι ότι με την πρώτη αυτή ζεστή, φιλική, εμπεριστατωμένη, και αναλυτική ενημέρωση θα πεισθείτε για τον επαγγελματισμό και την ολοκληρωμένη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού που στελεχώνει την AthensLifeSmile. Από αυτά απορρέει και η εγγύηση για τη μακροχρόνια απόκτηση ενός απόλυτα υγιούς και φυσικού χαμόγελου.