Λεύκανση – Laser

Μπορούν τα δόντια μου να γίνουν λευκότερα με τη λεύκανση με Laser;

Τα Laser είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας. Εφ’ όσον τα δόντια σας έχουν αλλάξει χρώμα και θέλετε να γίνουν ακόμη λευκότερα, η λεύκανση με Laser θα αποδώσει έως και 7 τόνους λευκότερα δόντια.

Είναι επώδυνη διαδικασία η λεύκανση με laser;

Όλες οι λευκάνσεις είναι ανώδυνες. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μία παροδική ευαισθησία κατά την διάρκεια της λεύκανσης.

Αυτό θα συμβεί αν τα δόντια έχουν κατάγματα ή οι ρίζες των δοντιών στον αυχένα έχουν αποτριβές ή υφιζήσεις ούλων. Η ευαισθησία όμως αυτή σταματάει αμέσως μόλις σταματήσει η λεύκανση.

Τα αποτελέσματα της λεύκανσης είναι άμεσα;

Ναι. Σε 20 λεπτά μπορεί να έχουμε αποκτήσει ένα ολόλευκο στόμα. Παράλληλα το κόστος της λεύκανσης να είναι εφάμιλλο των άλλων κλασσικών μεθόδων λεύκανσης.

Πόσο χρόνο κρατάει η λεύκανση των δοντιών μου και πότε πρέπει να την επαναλάβω;

Το μακροχρόνιο 2 – 3 χρόνια της διατήρησης του ολόλευκου χαμόγελου εξαρτάται κυρίως από τις διατροφικές συνήθειες του ατόμου.

Το κάπνισμα, η συχνή κατανάλωση σε τσάι, καφέ, κόκκινο κρασί κ.α φθείρουν τα αποτελέσματα της λεύκανσης.

Για τους καπνιστές π.χ. που θα αλλάξει το χρώμα σχετικά συντομότερα από τους άλλους, μπορούμε να πούμε ότι η λεύκανση μπορεί άφοβα να επαναληφθεί στον χρόνο.

Ταυτόχρονα, μπορεί να υπάρξει μία συντήρηση στο σπίτι με τα «μασελάκια» και το λευκαντικό. Η συντήρηση αυτή θα πρέπει να γίνεται υπό τις οδηγίες πάντα του οδοντίατρου για τον τρόπο και την συχνότητα.

Η λεύκανση είναι λάθος να γίνεται σε δόντια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε προσθετική αποκατάσταση και γίνεται μόνο σε φυσικά δόντια.

Η Πρώτη σας Επίσκεψη στην AthensLifeSmile

  • Στην πρώτη συνάντηση δεν παρέχεται αγωγή. Αντίθετα, γίνεται διάγνωση και δίνονται πληροφορίες και συμβουλές από τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους μας σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
  • Αυτές αφορούν στο πώς μπορείτε να έχετε ένα απόλυτα υγιές στόμα και φυσικό χαμόγελο έτσι ώστε το σχήμα, το μέγεθος, η θέση, οι σχετικές αναλογίες και το χρώμα των δοντιών να προσιδιάζει στις γωνίες του προσώπου, στο χρώμα των ματιών και του δέρματος, στα ούλα και στα χείλη, δεδομένου ότι το χαμόγελο πρέπει να σχηματοποιηθεί θεωρώντας το πρόσωπο ένα ενιαίο σύνολο.
  • Επίσης σε αυτό το στάδιο δίνεται γραπτώς το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και τα έξοδα της αγωγής.
  • Είμαστε βέβαιοι ότι με την πρώτη αυτή ζεστή, φιλική, εμπεριστατωμένη, και αναλυτική ενημέρωση θα πεισθείτε για τον επαγγελματισμό και την ολοκληρωμένη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού που στελεχώνει την AthensLifeSmile. Από αυτά απορρέει και η εγγύηση για τη μακροχρόνια απόκτηση ενός απόλυτα υγιούς και φυσικού χαμόγελου.