Ωραίο – Ελκυστικό Χαμόγελο

Ντρέπεστε για το χαμόγελό σας; Δεν υπάρχει πλέον λόγος. Η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική προσφέρει μια σειρά από οδοντιατρικές αισθητικές παρεμβάσεις που μπορούν πραγματικά να κάνουν lifting στο χαμόγελό σας.
Ούλα χαμηλά που ενοχλούν στο χαμόγελο; Ειδικές παρεμβάσεις από εξειδικευμένους οδοντιάτρους τους περιοδοντολόγους έρχονται και παρεμβαίνουν διορθώνοντας την γραμμή των ούλων και αποδίδοντας μία τέλεια πλαστική παρέμβαση για να διορθωθεί η αισθητική του χαμόγελού σας.

Στην συνέχεια παρεμβάσεις με όψεις ρητίνης ή όψεις πορσελάνης μπορούν να διορθώσουν τα σκούρα δόντια σας σε λευκά, σε αραιά δόντια να κλείσουν τις αραιοδοντίες, στραβά δόντια να ισιώσουν και να αποδοθεί ένα τέλειο αισθητικά και οδοντιατρικά χαμόγελο.
Ακόμη και στην ορθοδοντική επιστήμη έχουν γίνει αισθητικές παρεμβάσεις έτσι ώστε η εφαρμογή της ορθοδοντικής να επιτρέπεται και στους ενήλικες με λευκά «σιδεράκια» ή διαφανείς ειδικούς ορθοδοντικής νάρθηκες, έτσι ώστε να συνδυάζεται άριστα η θεραπευτική αποκατάσταση του στόματος με την αισθητική χωρίς να παρεμβαίνει στην ψυχολογία του ανθρώπου η αποκατάσταση.

Η εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης από τα αμαλγάματα «μαύρα» σφραγίσματα, στα λευκά σύνθετες ρητίνες τα τελευταία 20 χρόνια, έδωσε την δυνατότητα ακόμη και σε κακοσυντηρημένα στόματα με πολλά τερηδονισμένα δόντια και σφραγίσματα, να μπορούμε να αποδώσουμε ένα τέλεια θεραπευτικό αποτέλεσμα με μακροχρόνια αποτελέσματα, ταυτόχρονα με την άριστη αισθητική του στόματος, χωρίς να διακρίνονται τα σφραγίσματα μιας και υπάρχουν επιλογές χρώματος ρητινών που να προσομοιάζουν στο αποτέλεσμα στο φυσικό μας δόντι πριν τερηδονιστεί.

Παρεμβάσεις στο χρώμα των δοντιών εντελώς ανώδυνες για την αλλαγή του χρώματος όπως οι λευκάνσεις με διάφορες εφαρμογές λεύκανση με Laser σε 20 λεπτά ή μασελάκια λεύκανσης στο σπίτι ή λεύκανση στο οδοντιατρείο μπορούν να δημιουργήσουν τέλεια λευκά δόντια, ελκυστικό χαμόγελο.
Οι λευκάνσεις πάντα βέβαια υπό την επίβλεψη του οδοντίατρου έχουν αποκτήσει την συνήθεια του καλλυντικού είδους πλέον για τους ανθρώπους.
Με τον τρόπος ζωής μας υποχρεωτικά επιβάλλεται η αποδεκτή εμφάνιση μας. Και αποδεκτή εμφάνιση θεωρείται όταν κανείς είναι και δείχνει υγιείς προσιτός στην επικοινωνία και χαμογελαστός.

Υπάρχουν επίσημες στατιστικές που επιβεβαιώνουν ότι υψηλά ποσοστά ανθρώπων συμφωνούν ότι κάποιος μπορεί να έχει μειωμένες πιθανότητες επαγγελματικής επιτυχίας επειδή το χαμόγελο του δεν είναι ελκυστικό ή μπορεί για τον ίδιο λόγο να μην θυμούνται ένα τέτοιο άνθρωπο, να είναι λιγότερο αποδεκτός κοινωνικά και όχι τόσο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο. Επίσης οι ίδιες στατιστικές επιβεβαιώνουν ότι τα κύρια θέματα που απασχολούν τους ενήλικες από πλευράς αισθητικής στα δόντια τους είναι η έλλειψη λευκών δοντιών και το να καλύψουν τα κενά μεταξύ των δοντιών τους.

Γι’ αυτό προσέξτε την υγεία των δοντιών σας το χαμόγελό σας.

Δέσποινα Κωστομοίρη
Το άρθρο αυτό γράφτηκε από την κυρία Δέσποινα Κωστομοίρη, Χειρουργό Οδοντίατρο, Διευθύντρια της AthensLifeSmile.