Ναι στην λευκανση! Καλλιστεια 2018 με λαμπερά χαμόγελα !

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2018! ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΟΥ: BEST SMILE HELLAS 2018

Για άλλη μια χρονιά η ανάθεση της επιμέλειας των χαμόγελων των υποψηφίων στο διαγωνισμό StarHellas,MissHellas,MissYoung έγινε στην AthensLifeSmile υπό την επίβλεψη της κυρίας Κωστομοίρη.

Τιμή λεύκανσης  με laser: 150€

Είναι απαραίτητο να έχω λευκό χαμόγελο;

Το χαμόγελο δείχνει όλη τη ψυχική κατάσταση του ανθρώπου, φωτίζει και ομορφαίνει το πρόσωπο. Το στόμα μαζί με τα μάτια είναι τα 2 πρώτα που παρατηρεί κάποιος. Λευκά δόντια σημαίνει υγιή δόντια. Όταν ο άνθρωπος χαμογελά γίνεται αυτόματα πιο φιλικός στον συνομιλητή του, κερδίζει στην επικοινωνία, αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και γίνεται πιο ελκυστικός στο άλλο φύλο.

Πότε χρειάζεται η λεύκανση;

Όταν το φυσικό φωτεινό χρώμα της αδαμαντίνης έχει μετατραπεί σε κίτρινο, καφέ, γκρι, έχει χάσει δηλαδή τη λευκότητά του, τότε με την τεχνική της λεύκανσης απομακρύνουμε τις χρωστικές αυτές. Επίσης όταν τα δόντια έχουν απονευρωθεί και σταδιακά έχουν σκουρύνει τότε επίσης είναι αναγκαία η λεύκανση.

Πόσους τόνους μπορεί να αλλάξει το χρώμα των δοντιών μου;

Συνήθως είναι εφικτό να αλλάξει το χρώμα 5-7 τόνους μόνο με ένα ραντεβού.

Είναι ασφαλής μέθοδος η λεύκανση για τα δόντια;

Βεβαίως πάντα υπό την επίβλεψη του οδοντιάτρου ο οποίος καθορίζει τον τρόπο και τον χρόνο που θα ξαναγίνει η λεύκανση .

Πόσο χρονικό διάστημα διατηρείται η λεύκανση;

Αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται από τις επίκτητες διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου, τσάι, κόκκινο κρασί, καφέ, συνεχής λήψη σιδήρου, κάπνισμα, κόκα κόλα.

Για να έχω μόνιμα λευκό χαμόγελο θα πρέπει να κάνω συνεχώς λεύκανση;

Εάν κάποιος θέλει μόνιμα λευκό χαμόγελο ή θα πρέπει να επαναλαμβάνει τη διαδικασία της λεύκανσης ή διαφορετικά να αναζητήσει οριστικές αισθητικές λύσεις από ειδικούς οδοντιάτρους που είναι: σε 1 ραντεβού με όψεις ρητίνης (lifting) ή σε περισσότερα με όψεις πορσελάνης.

Είναι ανώδυνη η λεύκανση;

Η λεύκανση είναι γενικά μια ανώδυνη διαδικασία. Μπορεί να δημιουργήσει σε ορισμένα άτομα ευαισθησία στα δόντια τους όταν τα δόντια έχουν υποστεί κατάγματα, ή έχουν εκτεθειμένες ρίζες. Σε αυτή την περίπτωση η ευαισθησία αυτή σταματάει αμέσως μόλις σταματήσει η λεύκανση.

Δέσποινα Κωστομοίρη
Το άρθρο αυτό γράφτηκε από την κυρία Δέσποινα Κωστομοίρη, Χειρουργό Οδοντίατρο, Διευθύντρια της AthensLifeSmile.