Αποκατάσταση Δοντιών πριν το Botox & τα Υαλουρονικά

Το πρόσωπο θα δείξει νεότερο και λαμπερό με παρεμβάσεις με botox, υαλουρονικά αλλά και με λευκότερα δόντια.

Με την πάροδο του χρόνου χάνεται η σφριγηλότητα του δέρματος και δημιουργούνται ρυτίδες και ιδιαίτερα οι ρυτίδες της « θλίψης» γύρω από το στόμα. Οι παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν για να λάμψει το πρόσωπό μας δεν είναι μόνο παρεμβάσεις στο δέρμα αλλά και στα δόντια.

Ιδιαίτερα όταν τα δόντια έχουν αποτριβές και το μέγεθός τους έχει μικρύνει, έχει σαν συνέπεια να επιδεινώνονται οι ρυτίδες της «θλίψης», να αλλάζει η σύγκλειση των δοντιών (σχέση δοντιών επάνω με τα κάτω) και η όψη του προσώπου να δείχνει γερασμένη.

Η μειωμένη σύγκλειση επηρεάζει όχι μόνο προς το χειρότερο τις ρυτίδες της «θλίψης» αλλά και την εικόνα των χειλιών , δείχνοντας τα μικρότερα.

Επίσης, επηρεάζει και την σωστή κάθετη απόσταση που πρέπει να έχει η μύτη από το πιγούνι, (π.χ. φανταστείτε τη εικόνα του πρόσωπου ενός ανθρώπου που έχει χάσει τα δόντια του και δεν φοράει οδοντοστοιχίες και πώς αλλάζει αμέσως μόλις βάλει τις οδοντοστοιχίες).

Όταν όμως δεν αναιρούμε τις αιτίες που παραμορφώνουν το πρόσωπό μας και το χαμόγελό μας, το πρόσωπό μας δείχνει πιο γερασμένο.

Η πρώτη αιτία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε -για να ακολουθήσει σε συνέχεια η διόρθωση των ρυτίδων με συντηρητικότερο τρόπο- είναι η αποκατάσταση των δοντιών στην προηγούμενη κατάσταση που ήταν τα δόντια πριν την φθορά τους.

Αυτό, αποκαθιστά ταυτόχρονα και την σωστή σύγκλειση των δοντιών στην σωστή απόσταση της κάθετης διάστασης μεταξύ της μύτης – πηγουνιού βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και στην καλύτερη υποστήριξη των χειλιών .

Η ενασχόλησή μου 30 χρόνια με την αισθητική οδοντιατρική και τις όψεις ρητίνης μου δίνει την δυνατότητα να διαβεβαιώσω τα άριστα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα καθώς και το μακροχρόνιο του αποτελέσματος και χρώματος σε 2 ραντεβού μόνο.

Οι όψεις ρητίνης είναι η συντηρητικότερη οδοντιατρική παρέμβαση στα δόντια κα διορθώνει όχι μόνο το χρώμα των δοντιών και προβλήματα σύγκλεισης (π.χ. υπερσύγκλειση, χασμοδοντία) αλλά και μια σειρά θεραπευτικών οδοντιατρικών προβλημάτων.

Παγκοσμίως πλέον η τάση είναι οι αποκαταστάσεις να γίνονται με όψεις ρητίνης στα φυσικά δόντια . Αρκεί τα υλικά να είναι υψηλής ποιότητας και ο οδοντίατρος να κατέχει την οδοντιατρική επιστήμη αλλά και το δημιουργικό ταλέντο.

Σημείωση : Όταν οι όψεις ρητίνης αποχρωματίζονται, ξεκολλάνε, σπάνε ή υπάρχει αλλαγή στην όψη τους, η αιτία είναι φθηνά υλικά ή έλλειψη γνώσης της εφαρμογής τους!

Σχολιάστε

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x