Ολοκληρωμένο χαμόγελο από το 1o ραντεβού !

7

Σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς το να χαμογελάμε δεν είναι εύκολο. Γίνεται ακόμα δυσκολότερο όταν με το χαμόγελό μας δεν εμφανίζεται μια ωραία οδοντοστοιχία.

Και όταν αναφερόμαστε σε προβλήματα στα δόντια εννοούμε δόντια με τερηδόνες με πολλά και άσχημα σφραγίσματα, στραβά δόντια, μικρά δόντια με σπασίματα ή αποτριβές, δόντια που λείπουν, σκουρόχρωμα δόντια από διαφορετικές αιτίες ,δόντια με ούλα που ματώνουν και είναι διογκωμένα, ούλα που υπερκαλύπτουν τα δόντια, κακή σύγκλειση.

Το να χαμογελάμε είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία

Αυτό μπορώ να το υποστηρίξω με απόλυτη βεβαιότητα με την επιστημονική κατάρτιση της κοινωνικής λειτουργού με εξειδίκευση στα θέματα ψυχολογίας καθώς και με την επιστημονική και κλινική εμπειρία της οδοντιάτρου για 30 έτη συνεργαζόμενη με ομάδα ειδικευμένων οδοντιάτρων.

Άνθρωποι που επί χρόνια δεν χαμογελούν γιατί ντρέπονται και σήμερα επιπλέον δεν χαμογελούν λόγω των προβλημάτων της ζωής.

Eίμαι σίγουρη ότι το να αποκαταστήσουν ένα ωραίο χαμόγελο και να θεραπεύσουν τα δόντια τους μπορούν να αλλάξουν και αλλάζουν την ψυχολογία τους .

Η αισθητική οδοντιατρική είναι το απαύγασμα της οδοντιατρικής επιστήμης των τελευταίων 30 ετών. Γιατί ταυτόχρονα θεραπεύει και αποκαθιστά επί το αισθητικότερον την οδοντοστοιχία.

Σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές όπως όψεις ρητίνης με άμεσο, γρήγορο ( 2 ώρες), ανώδυνο και μόνιμο αποτέλεσμα 

Αποκαθιστούν και θεραπεύουν τα δόντια άριστα. Εφαρμόζεται σε δόντια με πολλές τερηδόνες, σφραγίσματα πρόσθια, αραιά δόντια, στραβά δόντια (όταν ο ασθενής δεν θέλει σιδεράκια ), δόντια μικρά ή δόντια με αποτριβές, δόντια σκουρόχρωμα (στο φυσικό τους χρώμα ή λευκότερα) , σε ορισμένες περιπτώσεις χασμοδοντίας, διόρθωση σύγκλεισης.

Άριστο αποτέλεσμα με χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με άλλες προσθετικές εργασίες που απαιτείται τεχνίτης.

Μεταβατικές εργασίες από το 1ο ραντεβού ( π.χ. γέφυρες, στεφάνες,τεχνητές οδοντοστοιχίες ) σαν τις τελικές αποκαταστάσεις

Οι μεταβατικές εργασίες είναι προσθετικές αποκαταστάσεις με σχήμα και εμφάνιση σαν τα κανονικά δόντια που αντικαθιστούν κακότεχνες προσθετικές εργασίες ή αποκαθιστούν σε 1η φάση ελλείψεις δοντιών ή δόντια που πρέπει να αποκατασταθούν με προσθετικές εργασίες.

Η οδοντιατρική επιστήμη σήμερα και οι ειδικευμένοι οδοντίατροι που έχουν κάνει μεταπτυχιακό και ειδικότητα είναι σε θέση από το 1ο ραντεβού να ολοκληρώσουν το χαμόγελο του ασθενή τους με τις μεταβατικές εργασίες.

Έτσι ο ασθενής αισθάνεται την ασφάλεια για την αποκατάσταση του στόματός του μέχρι να ολοκληρωθεί. Αυτό συμβαίνει στις περιπτώσεις των γεφυρών, στεφανών, τεχνητών οδοντοστοιχιών αλλά και στις περιπτώσεις των εμφυτευμάτων.

Ταυτόχρονα ότι χρειάζεται επίπεδο διόρθωσης της αισθητικής αναβάθμισης του στόματος βελτιώνεται επί των μεταβατικών εργασιών, έτσι ώστε ο ασθενής να ξέρει τη τελική εικόνα που θα έχει το χαμόγελό του.

Εμφυτεύματα σε ελλείψεις δοντιών, αντικατάσταση της τεχνητής οδοντοστοιχίας ( μασέλας)

Μπορούν να αποκατασταθούν σε ένα ραντεβού (άμεση φόρτιση) εφόσον το ιατρικό ιστορικό και η οδοντιατρική μελέτη του περιστατικού το επιτρέπει.

Να ξεχάσουμε τον μύθο της αποτυχίας των εμφυτευμάτων μετά την τοποθέτηση, και των κλινικών συμπτωμάτων, όπως έντονου πόνου και πρηξιμάτων .

Η προσεκτική αξιολόγηση του περιστατικού και η σοβαρή διαχείριση του ασθενούς με την έννοια και του ιατρικού ιστορικού αλλά και της τοποθέτησης, μειώνει στο ελάχιστο και εκμηδενίζει την περίπτωση της αποτυχίας, του πόνου και του πρηξίματος.

Τα αποτελέσματα δε των ανθρώπων που αποκαθιστούν την οδοντοστοιχία τους με εμφυτεύματα είναι εκπληκτικό.

Ιδιαίτερα όταν η μελέτη αφορά όχι μόνον θεραπευτική αποκατάσταση αλλά ταυτόχρονα και την αισθητική αποκατάσταση των δοντιών.

Έτσι ώστε ακόμα και ένα στόμα που δεν είχε καθόλου δόντια και αποκαθίσταται με εμφυτεύματα να αναδεικνύει μια φυσική οδοντοστοιχία χωρίς να υπάρχει υπόνοια ότι έχει γίνει οδοντιατρική αποκατάσταση.

Γι αυτό το αποτέλεσμα συνήθως υπάρχει μια ομάδα συνεργαζόμενων ειδικευμένων οδοντιάτρων που μπορεί να περιλαμβάνει τον γναθοχειρουργό, τον προσθετολόγο , και τον αισθητικό οδοντίατρο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της οδοντιατρικής θεραπείας σε συνδυασμό με την αισθητική αποκατάσταση από ειδικευμένους οδοντιάτρους με γνώση και σεβασμό στον ασθενή και το λειτούργημά τους.

Σχολιάστε

Δωρεάν Rapid Test

Στην ATHENSLIFESMILE διενεργούνται Rapid Tests.

Για τους ασθενείς μας, είναι ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Trulli

x